Home / Oslofærgen afgang

Advokat med speciale i forældremyndighed århus. Oslofærgen afgang

oslofærgen afgang

der er noget du kan bruge, men hvis du er en mand, så skal du passe på med at give din kæreste kreditkortet, da det hurtigt kan

blive rødglødende. Champagne Bar: Baren ligger kun på færgen Pearl of Scandinavia. Kommer du fra jylland eller fyn, så kan du også overveje Stena Lines minicruise fra Frederikshavn til Oslo. Kahytterne er selvfølgeligt lidt dyrere, men så får du tilgengæld også mere komfort og mere plads. Det var lidt om alle de mange muligheder der er ombord på Oslo færgen. Ankomst i København. Eller forlæng dit cruise med en hotelnat i Oslo?

Hvis du bare skal rejse fra København til Oslo hurtigst muligt. Gør byen til den hyggeligste oslofærgen destination for et kort getaway. Mulighed for at nyde skønne middage på det åbne hav husk at bestille mad og bord.

Du finder informationer om dagens afgang på denne side.Forsinkelser, aflysninger eller lignende.Færge mellem København og Oslo.

Oslofærgen afgang

Onsdag 16, oslofærgen afgang kan bo i en Commodore Class til oslofærgen afgang en yderst fornuftig pris. Neptune Sky bar, eller du kan komme endnu billigere til Oslo. Baren befinder sig udenfor oppe på øverste dæk. Eller kig hele siden godt igennem.

Information om ændringer, forsinkelser og aflysninger.Sejlplan og tider for Oslobåden, hver dag sejler Oslobådene mellem København og Oslo i begge retninger.