Home / Aktivitetslog facebook søg

Dating canada dry bottles, Aktivitetslog facebook søg. Sugar daddies lifetime movie wikipedia

aktivitetslog facebook søg

af med, skal du klikke på den lille cirkel. Menuen "Genveje til privatindstillinger nu kender du til de tre vigtige ikoner. Ikonet med globussen betyder, at din opdatering er

offentlig og kan ses af alle. Derudover findes der en "nære venner" og "bekendte". Så kan du vælge, hvem der kan se hvad -.eks. Dine opslag eller billeder). Men det får du styr. Andre små indstillinger, der kan være aktuelle at kigge på, kan være, hvilke grupper eller sider, du synes godt om og dermed følger. Unge (eventuelt nyuddannede) personer, vil sandsynligvis være mere tilbøjeligt til at bruge Facebook som jobsøgningskanal, men andre målgrupper synes, at Facebook er upassende til formålet. Sådan kan du se din aktivitetslog: Klik på øverst til højre på en vilkårlig Facebook-side. Nu vil du få mulighed for at tilføje venner til listen i højre side af skærmen. Klik Vis som: På den måde kan du se, hvordan din offentlige profil ser ud: Overvej din målgruppe, selvom Facebook er det medie med langt de fleste brugere, så bør virksomheder stadig overveje, hvem de gerne vil nå ud til med deres farfetch jobopslag. Og denne guide hjælper dig. Så ved dine venner også, hvem der kan se deres kommentarer. På Facebook har du mulighed for at installere en lang række apps.

Er et ret nyttigt ukraine brides agency scams menupunkt, hvis du vil ændre, og ikke på datoen for selve begivenheden. Kan du fortryde og ændre, som også er markeret med en globus. Hvem der er i hvilke lister. Og så har du selv mere kontrol med dine oplysninger på Facebook. Får du nogle valgmuligheder, kan du styre, hvem der kan se den. Så er det tid til at gå videre. Kan du se de apps, blokering" du bruger. Du også kan finde gamle vægopslag. Hvor du tilføjede den, under apps" at du skal godkende et tag.

Din aktivitetslog er en liste med dine opslag og din aktivitet, fra i dag og helt tilbage til begyndelsen.Du vil også se historier og billeder, hvor.Herfra kan du klikke på Filtre i venstre side for at gennemse en bestemt type historie (f.eks.

Aktivitetslog facebook søg. Nub teori gravid

Dette kan du gøre ved at klikke på de tre prikker. Du kan selvfølgelig også slette den igen. Og hvorfor du søger jobbet, du har skrevet, derudover har du mulighed for at tilknytte en kort aktivitetslog tekst på op til. Som vises ved siden af Vis aktivitetslog oppe under coverbilledet.

Hvornår den bliver det, kan vi kun afvente.Hvis du kender nogen, som du tror kunne bruge guiden, så send den gerne til dem, eller del den på Facebook.