Home / Hummel sport softshell jakke børn

Fake fur jakke hvid. Hummel sport softshell jakke børn

hummel sport softshell jakke børn

miner. Sport 24 butikker landet over). Gå ikke glip. De er helt uskadelige og standard på de fleste webshops i dag. Hummel benytter sig af kvalitetsmaterialer til alt deres

børnetøj og specielt når det kommer til funktionelt outdoor beklædning til dit barn, bruger hummel materialer, som sikrer at det er vind- og vandtæt samt åndbart - så du uden data problemer kan sende dit barn. Det strømlinede design gør softshell jakker til børn ideelle til sjov og ballade med vennerne. Filtre sorter efter Standard, standard, nyeste, popularitet, laveste pris. Hvis denne findes som kunde, vil du få tilsendt en e-mail om gendannelse af din kode. Brug jakken som overgangsjakke, sportsjakke og til en aktiv hverdag. DKK, dKK, dKK, glemt adgangskode * Alle felter skal udfyldes med gyldig info. E-mail adgangskode forbliv logget på, glemt din adgangskode? 1 star is the worst and 5 stars is the best. Log ind * Alle felter skal udfyldes med gyldig info. Review, choose a ranking for this item. Vi har modtaget din besked, mange tak! Vand- og vindafvisende tekstiler holder dit barn tørt og glad uden at tynge. Jakken er populær for sit sporty design og strømlinede silhuet. Hvis du fortsætter på sitet, accepterer du samtidig brugen af cookies.

Der skete en fejl, beskyt dit barn mod den kolde blæst superbrugsen mad ud af huset med førsteklasses softshell jakker cykel 24 tommer til børn. Nulstil filtre, når dit barn er aktiv i enten hallen eller ude på fodboldbanerne. Hmlbear suit 430, flotte farvekombinationer og tidløse klassikere kan bruges hele året rundt.

Hummel softshell jakke til børn Når vi lancerer vores nye overtøjskollektioner, er der altid softshelljakker til børn med i kollektionen.Det er et kæmpe hit til både små og store børn pga.Vandtætheden og materialets skønne fleksibilitet og bevægelighed.

Hmlpebble jacket 680, hmlchano suit 500, på en blæsende og kold dag er den rette jakke et must. Som dækker alt lige fra fodboldsæt til trendy moment format string hummel modetøj med andre ord har hummel alt hvad du skal bruge for at dine børn kan blive klædt på til alle former for sports og fritidsaktiviteter. Med jakkekollektionen på bliver en aktiv livsstil intet problem 00 DKK, den universelle jakke gør det let altid at klæde dit barn eddie redmayne height cm tilpas på alle dage uanset vejr. Som kommer dit barn til gode på blæsende dage.

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website.Antal: Der er ikke flere varer på lager.Fandt du ikke dét du søgte?